Sınavsız Belge Yenileme/Portfolyo Dosyası İnceleme Sonucunda Belge Yenilemeye Hak Kazanan Adayların Dikkatine!

12.11.2019 - 12.12.2019 başvuru tarihleri arasında İş ve Meslek Danışmanı sınavsız belge yenileme sürecine başvuru yaparak 2. kontrolü tamamlanan ve başarılı olup belge yenilemeye hak kazanan adayların 150 TL olan belge ücretlerini 03.02.2020 Pazartesi gününe kadar aşağıdaki hesap numaralarına yatırıldığına dair dekontunu ve belge kullanım sözleşmesinin imzalı halini (her sayfa imzalı ya da paraflı olacak şekilde) posta-kargo yoluyla veya elden Süleyman Demirel Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Personel Belgelendirme Birimi'ne göndermeleri gerekmektedir.

* Son Evrak Teslim Tarihi: 04.02.2020 Mesai Bitimine Kadardır.

Belge basım talep işlemlerinin hızlı gerçekleştirilebilmesi için adayların belge masraf karşılığı ücreti yatırarak, belge kullanım sözleşmesi formunu ve dekontu ivedilikle merkezimize göndermeleri önem arz etmektedir.

(Not: Dekontta TC kimlik numarasını belirtmeniz gerekmektedir.)

Belge Kullanım Sözleşmesinin

- 1. sayfasında bulunan "Aday Adı Soyadı - TC Kimlik No" doldurulmalı ve paraflanmalı,

- 2. sayfası paraflanmalı,

- 3. Sayfasında bulunan "Belgelendirme Kapsamı - Belgelendirme Ulusal Yeterlilik Birimi - Tebligat Adresi" paraflanmalı ve ilgili şekilde imzalanmalıdır.

Belgelendirme Kapsamı: "İş ve Meslek Danışmanı 11UY0017 - 6 "

Belgelendirme Ulusal Yeterlilik Birimi: "A1 - A2 - A3"

Tebligat Adresi: Aday, belgesinin nereye gönderilmesini istiyor ise o adresi yazmalıdır.

"Belge Kullanım Sözleşmesi Formu"

"Belge Masraf Karşılığı" ücretleri aşağıdaki hesaba yatırabilirsiniz.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
T.C Ziraat Bankası Isparta Şubesi
IBAN: TR 8800 0100 0132 4480 7896 6381

Belge Kullanım Sözleşmesi ve Dekontun Gönderileceği Adres:
Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksek Okulu A Blok Zemin Kat  - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Merkez / Isparta

Yayın Tarihi: 30/01/2020