Yaz Spor Okulları Açılıyor.

Sürekli Eğitim Merkezi “SDÜ Yaz Spor Okulu” adı altında 6-14 (2008-2016 doğumlular) yaş arası çocuklara yönelik sportif aktiviteler düzenleyecektir. Bu kapsamda yaz döneminde açılacak olan çocuklara yönelik Yaz Spor Okulu ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir.

SDÜ Yaz Spor Okulu 3 dönem halinde; tam gün, sabahtan öğleye kadar yarım gün ve öğleden sonra yarım gün şeklinde gruplar halinde yapılacak olup; kayıtlar her dönemin başlangıcından önceki hafta, Sürekli Eğitim Merkezi’nde yapılacaktır.

Ön kayıtlar 21/06/2022 Salı günü mesai bitimine kadar Sürekli Eğitim Merkezi 0 246 211 30 09 telefonlarından alınacaktır. Kurs için yeterli sayı sağlandığında başvuru sırasına göre sırayla aranacak, kesin kayıt için belgeler alındıktan sonra ödeme yapılacaktır. Kesin kayıt için aranmadan ücret yatırılması bir öncelik sağlamamaktadır. Kayıt kesinleştirilmeden yapılan ödemelerin iadesi 1 aydan önce yapılmamaktadır. Kesin kayıttan önce ödeme yapılmaması rica olunur.

Yayın Tarihi: 17/06/2022