Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Psikososyal Destek Eğitimi

Üniversitemiz Rektörlüğü; tüm birimleriyle depremden etkilenen öğrencilere gerekli desteği vermek amacıyla bir eylem planı geliştirmiş ve uygulamaya sokmuştur. Bu kapsamda Sürekli Eğitim Merkezi olarak, krizle başa çıkmanın en önemli unsurlarının başında sosyal destek unsuru geldiği bilinci ile, öğretim elemanları ve akranları için Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı kapsamında “Psikososyal Destek Eğitim” programı hazırlamış bulunmaktayız.

Bu eğitim programı ile öğretim elemanlarımızın, öğrencilere yönelik danışmanlık hizmeti veren akademik personelimizin öğrencilere yönelik gerçekleştirecekleri derslerde ve danışmanlık süreçlerinde destek olmayı amaçlamış bulunmaktayız.

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Münevver Zuhal BİLİK tarafından gerçekleştirilecek eğitim 1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 13:00’da Microsoft Teams programı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 27/02/2023