İş ve Meslek Danışmanı 18. Sınavı Sonucunda Belge Almaya Hak Kazananların Dikkatine!

15.12.2018 - 16.12.2018 tarihlerinde yapılan İş ve Meslek Danışmanı sınavına katılarak tüm birimlerden başarılı olup belge almaya hak kazanan adayların 150 TL olan belge ücretlerini 09.01.2019 Çarşamba gününe kadar aşağıdaki hesap numaralarına yatırıldığına dair dekontunu ve belge kullanım sözleşmesinin imzalı halini (her sayfa imzalı ya da paraflı olacak şekilde) posta-kargo yoluyla veya elden Süleyman Demirel Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Personel Belgelendirme Birimi'ne göndermeleri gerekmektedir.

* Son Evrak Teslim Tarihi: 10.01.2019 Mesai Bitimine Kadardır.

Belge basım talep işlemlerinin hızlı gerçekleştirilebilmesi için adayların belge masraf karşılığı ücreti yatırarak, belge kullanım sözleşmesi formunu ve dekontu ivedilikle merkezimize göndermeleri önem arz etmektedir.

(Not: Dekontta TC kimlik numarasını belirtmeniz gerekmektedir.)

Belge Kullanım Sözleşmesi Formu üzerinde doldurulması gereken alanlar için mavi tükenmez kalem kullanılması önemle rica olunur.

Belge Kullanım Sözleşmesinin

- 1. sayfasında bulunan "Aday Adı Soyadı - TC Kimlik No" doldurulmalı ve paraflanmalı,

- 2. sayfası paraflanmalı,

- 3. Sayfasında bulunan "Belgelendirme Kapsamı - Belgelendirme Ulusal Yeterlilik Birimi - Tebligat Adresi" paraflanmalı ve ilgili şekilde imzalanmalıdır.

Belgelendirme Kapsamı: "İş ve Meslek Danışmanı 11UY0017 - 6 Rev.01"

Belgelendirme Ulusal Yeterlilik Birimi: "A1 - A2 - A3"

Tebligat Adresi: Aday, belgesinin nereye gönderilmesini istiyor ise o adresi yazmalıdır.

S.D.Ü. DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
ZİRAAT BANKASI ISPARTA  ŞUBESİ
IBAN: TR10 0001 0001 3236 2953 0950 36

Belge Kullanım Sözleşmesi ve Dekontun Gönderileceği Adres:
Süleyman Demirel Üniversitesi
 Isparta Meslek Yüksek Okulu A Blok Zemin Kat  - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Merkez / Isparta

Yayın Tarihi: 07/01/2019